Indkvartering

Overnatning på Bornholm
Biking Bornholm samarbejder med mange overnatningssteder på Bornholm. Vi har udvalgt de bedste inden for hotel, pensionat, Bed & Breakfast, vandrerhjem og camping til at indgå i vores cykelpakkerejser.

Vandrerhjem
På vandrerhjem kan værelserne være både med eget bad/toilet eller med fælles bad/toilet. det vil altid være oplyst på bestillingen hvilken type værelser der indgår i cykelpakken på de enkelte overnatningssteder. På vandrerhjem er der adgang til fælles køkken hvor man selv kan tilberede sin mad.
Tilkøb af leje af sengelinned/hånklæder og morgenmad kan vælges ved bestilling og indgår ikke obligatorisk ved ophold på vandrerhjem.
Vandrerkort er ikke indkludret men kan købes ved ankomst. Ved afrejsen fra et vandrerhjem bedes værelset afleveret pænt og rent, som modtaget ved ankomsten med mindre det fremgår af bestillingen at rengøring er inkluderet.

Pensionat
Et pensionat er et mindre familieejet overnatningssted der har en hyggelig og hjemlig atmosfære. Værelserne har en god standard uden ekstra luksus. Der vil på de fleste steder være eget bad/toilet på alle værelser. Hvis der ikke findes eget bad/toilet vil det tydeligt fremgå af bestillingen. Opholdet er altid inklusiv morgenmad sengelinned/håndklæder.

Hotel
På de større hoteller får man en rigtig god standard svarende til 3 eller 4-stjernet standard. De store hoteller har reception og restaurant og nogle har indendørs eller udendørs swimmingpool. Opholdet er altid inklusiv morgenmad, sengelinned/håndklæder. På de små hoteller vil standarden være som på et godt pensionat. Opholdet er altid inklusiv morgenmad og sengelinned/håndklæder.

Ferielejlighed
Der findes mange skønne steder på Bornholm hvor du leje en ferielejlighed og have den som fast base og udgangspunkt for både korte og lange cykelture ud på øen. Det er meget populært at starte ferien med 4-5 dages cykletur langs kysten og slutte af med en uges eller nogle dages ophold i en dejlig ferielejlighed. Mange steder kan man leje en ferielejlighed i det antal dage man ønsker og på den måde kan ferien sammensættes meget fleksibelt alt efter hvor mange ferie dage man vil tilbringe på Bornholm. Skriv eller ring efter tilbud hvis du ønsker denne type ferie..