Book online eller skriv efter et tilbud

Skriv efter et uforpligtende tilbud på en cykelferie
Skriv til Biking Bornholm og få tilsendt et uforpligtende tilbud på en cykelferie på Bornholm, hvis du ikke ønsker at booke en færdig cykelpakke online- Biking Bornholm har mange års erfaring med tilrettelæggelse af cykelferie på Bornholm. Du kan få sammensat din cykelpakke helt efter dine egne ønsker til antal overnatninger, transport, cykelleje og bagagetransport.
Skriv efter et tilbud – klik her

Book en færdigpakket cykelferie  online, pakken er inklusiv:
Overnatninger, personbillet til transport med færge eller Bornholmerbussen fra København, cykelleje og bagagetransport samt guidebog med ruteforslag og kort. Rejsen er dækket af rejsegarantiordningen.

Book Hotel cykelpakke
Book Hotel/pension cykelpakke
Book cykelpakke vælg selv mellem hotel/pension/vandrehjem

Overnatning på Bornholm
Biking Bornholm har tilrettelagt dine overnatninger og udvalgt byerne du overnatter i, så du kommer øen rundt. Du vælger selv hvilke overnatningssteder og hvilken værelseskategori du ønsker.

Transport til Bornholm
Når du booker en færdigpakket cykelrejse kan du selv vælge om vil rejse med Bornholmerbussen fra Københavns Hovedbanegård eller med færgen fra Ystad, du har også mulighed for at købe pakken med billet til bil +5 personer med færgen fra Ystad til Rønne. Du vælger selv dine rejsetider når du booker.

Prisen på en færdigpakket cykelferie er fleksibel
Prisen er fleksibel og afhænger af hvilke transport og hvilket hotel og værelseskategori der vælges. Pakkens “fra pris” er beregnet med rejse i højsæsonen med personbillet til færgen fra Ystad. Ved rejse før eller efter 1/7-14/8 kan pakken bookes ca. 450-750 kr. pr. person billigere.

Det er muligt at booke færdigpakkede rejser med 5 og 7 nætter med ophold øen rundt. Turen starter og slutter med ophold i Rønne, det giver en god start og slutning og mulighed for fleksibilitet, så man kan ankomme og afrejse fra Bornholm på det tidspunkt man ønsker.

Book en Gør-det-selv cyklepakke
Ønsker du at booke en helt fleksibel cykelferie hvor du selv planlægger hele turen er Gør-det selv cykelpakken helt perfekt. Her kan du booke alt hvad du skal bruge til din cykelferie på et sted. Vælg overnatning, transport, cykelleje og bagagetransport helt efter dine individuelle ønsker.

Book en fleksibel pakkerejse til Bornholm
Du kan også booke en en helt enkel rejse med ophold og færge, bo et eller flere steder på Bornholm og medtage dine egne cykler.

Cover tour

Skriv efter et tilbud på en skræddersyet cykelrejse på Bornholm. Biking Bornholm er specialist i fleksible cykelpakker på Bornholm.

Læs mere
Cover tour

Cykelpakke tilbud inklusiv overnatning og transport med færge. Tilkøb cykelleje, bagagetransport og guidebog med kort efter behov.

Læs mere
Cover tour

Cykelferie hele øen rundt langs den smukke bornholmske kyst. Pakken er inklusiv 5 overnatninger på hotel og transport.

Læs mere
Cover tour

Oplev skønne dage med vind i håret. Bo 7 nætter på dejlige hoteller og pensionater i de små skønne kystbyer. Pakke Inkl. færge.

Læs mere
Cover tour

"Gør-det-selv" cykelpakken er meget fleksibel og passer godt til dig som gerne vil booke online og selv kombinere din cykelferie med rejse til Bornholm.

Læs mere
Cover tour

Cykelpakke 6 nætter, inkl. cykelleje, transport og bagagetransport. vælg selv overnatning på hotel, pension og vandrehjem.

Læs mere
Cover tour

Sammensæt selv din pakkerejse til Bornholm med ophold og bil med færgen, hvor du kan medtage dine egne cykler. Book med pakkerejserabat.

Læs mere
Cover tour

Vandreferie på Bornholm rundt langs kysten, 7 nætter med overnatning, personbillet til færge, guidebog med kort og bagagetransport.

Læs mere
.