Gør-det-selv cykelpakke

Med en Gør-det-selv cykelpakke kan du frit planlægge din rute og vælge hvor du vil overnatte og hvor længe. Du vælger også færgeoverfart, leje af cykler og eventuelt køb af cykelguidebog og bagagetransport. Gør-det-selv cykelpakken er meget fleksibel og passer godt til dig som selv vil kombinere din cykelferie.

Book en Gør-det-selv cykelpakke, her kan du booke alle typer overnatning på hele Bornholm og kombinere dem på kryds og tværs. Du kan booke din transport med Færgen fra Ystad eller hele vejen med ”Bornholmerbussen” fra København. Hvis du lejer cykler bliver de udleveret ved Bornholms Cykeludlejning i Rønne som ligger tæt ved færgeterminalen. Det er også her du sætter din bagage hvis du ikke har første overnatning i Rønne.

Normalt får man udleveret 7 gears cykler. Man kan ønske 21-gears mountainbike ved at skrive det i bemærkningsfeltet til cykeludlejningen, prisen er den samme. Når du vælger at medtage egne cykler, så husk at bestille færgebillet med cykel.

Der kan tilkøbes bagagetransport til alle typer ferier. Bagageruten er tilrettelagt så man kører ”med uret” rundt om Bornholm. Det betyder et tillæg hvis man alligevel vælger at køre den modsatte vej.

Inden du får i gang med at booke:
Forbered dig så godt så muligt med hvornår ferien skal starte og slutte og i hvilke byer du vil overnatte og hvor længe. Du vil få tilbudt mange forskelige steder og til mange forskelige priser..
fra 640 DKK

  • slider image
  • slider image
  • slider image
  • slider image